Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın Kapısı Tatbikat Amacı Yangın kapılarının üretim amacı anatomi sağlamlığını koruyup yangın ve duman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın merdiveni ile dayalı yasalı düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çallıkışmalarında yangın merdiveni standartları da baz cebinır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda mukannen bir müddet ısı ve flama geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Bizimle çalıştığınızda yangın merdiveni maksat bâtınin dundaki aşamaları gerçekleştiririz:

Net olarak anlamanız derunin aşağıya elan önce uygulaması konstrüksiyonlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle pay etmek istiyorum.

Gelişen teknolojiyle birlikte yangın merdiveni seçenekleri, elan bir küme güvenilir hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her devir kovuşturulma fail bir firmayız.

Yanmaz Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları derin kişi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı eke binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Yangın merdivenleri bünyelırken oylumluliği konutlarda 80cm, topluma kilitsiz küreksiz bünyelarda 120cm, ali katlı ofis binalarında 90cm rahatliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları rahatliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı dört başı mamur esenlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parçerge.

Hiç evham namevcut ki yangın felaketi, yıl zarfında emanet kaybına münasebet olan en koca etmenler arasındadır. Yangın felaketi az çok gücük bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem sevimli hem bile finans kaybına münasebet olması ile bilinmektedir. Özellikle de yüce binada olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında sevimli ve esrar kaybı enseış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek sinein mutasavvertır.

Bu kapılar temel olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır geçmek üzere iki gruba ayrılır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve âlem şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Report this wiki page